Bemutatta VR2-es headsetét a Sony

0
64

Új képeket osztott mega Sony a PlayStation VR2 headsetről, amely a PlayStation 5 konzolhoz hasonlóan fehér, és a géphez illő dizájnt kapott. A kontrollerek is ugyanazt a festést kapják, mint a konzol és a sisak letisztult és minimalista megjelenést kap, csupán egyetlen kábel fut körbe a headset hátulján.

Csak a PlayStation 5-tel lesz kompatibilis a headset és mindössze egyetlen USB-C kábelre lesz szükség az összeköttetéshez. Minden szükséges hardver ott lesz a sisak belsejében, ami még képes lesz követni a szem és a fej mozgását is. Az eszköz haptikus visszajelzéssel, szemenként 2000 x 2040-es felbontással, HDR támogatással, valamint 90 vagy 120 Hz-es kijelző panelekkel, plusz szemkövetéssel rendelkezik majd, a látómező pedig várhatóan 110 fokos lesz.

A Sony egyelőre nem osztotta meg, hogy az új PlayStation VR2 headset és kontrollerek mikor kerülhetnek piacra. Arra azért nem érdemes számítani, hogy mindenkinek jutni fog a VR felszerelésből, hiszen maga a PlayStation 5 konzol is eléggé nehezen beszerezhető még most is, köszönhetően egyfelől a globális chiphiánynak.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét