Böngészőn keresztül érkezik iOS-re a Google Stadia

0
140

A Google Stadia játékstreaming platformja elérhető lett az Apple iOS rendszerén is. Azonban nem az App Store-ban, mivel az NVIDIA GeForce NOW megoldásait követték így webalkalmazásként tette elérhetővé a Google.

A Stadia egy olyan szolgáltatás, amely Google vagy Android hardvereken keresztül érhető el, illetve Chromecast kompatibilis tévéken, viszont most végre elérhető iOS-re is. Azonban ezen a platformon az Apple saját böngészőjén keresztül fog működni, mint az NVIDIA Geforce Now szolgáltatás. Ezentúl az iOS felhasználói is könnyen kipróbálhatnak olyan címeket, mint például a Cyberpunk 2077.

A szolgáltatás csak a legújabb szoftverfrissítés után érhető el. Az iOS 14.3-as rendszerrel rendelkező felhasználók bejelentkezés után hozzáadhatnak egy Stadia-parancsikont kezdőképernyőjükhöz. A hírek szerint ez a megoldás a korai szakaszban még kisebb hibákat generált, azonban a Google azt állítja, hogy mostantól teljes mértékben elérhető és zavartalanul használható a szolgáltatás a Safariban.

Hirdetés

A Google Stadia nemrég Magyarországon is elindult, havi 2990 forintos előfizetéssel, így a támogatott országok száma 22-re nőtt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét