Brutális lett az új Xiaomi Mi Mix Alpha, 108MP-es kamerával

0
28

A Xiaomi a legkomolyabb fejlesztéseit mindig a Mix készülékeire tartogatja és a most bejelentett Mi Mix Alpha sem okoz csalódást – a készülék mindkét oldalát kijelző borítja, valamint 108 MP-es kamerát a legújabb Qualcomm chipsetet is megkapta. Viszont ennek komoly ára van – a Mi Mix Alpha 2800 dolláros/2500 eurós árcédulát kapott. Ez még a Samsung Galaxy Fold-nál és a meg nem jelent Huawei Mate X-nél is drágább.

A gyönyörű készülék Snapdragon 855 Plus chipsetet, 12 GB memóriát és 512 GB-os belső tárhelyet kapott. Az akkumulátor kapacitása 4050 mAh-s és 40W-os gyorstöltésre képes. A készülék tetején és alján 2.15 mm vastag káva van. A kamerák egy külön “csíkban” foglalnak helyet. Nincs külön hely a kijelzőnek, ezt a “Display Acoustic Technology”-val oldották meg. Arra is építettek be érzékelőt, hogy a készüléket megfogván a tenyerünket ne vegye érintésnek a képernyő.

Brutális lett az új Xiaomi Mi Mix Alpha, 108MP-es kamerával

A hátsó kijelző AI-s képességekkel van felvértezve, mint például taxi hívása, vagy a Mi Home használata különböző szituációkban. A hátlapi kijelző segítségével a 108 MP-es kamerával tudunk szelfit készíteni.

A fő modul 1/1.33”-as szenzort kapott. Az ultrawide modul 20 MP-es, a telefotó pedig 12 MP-es. Azt hihetnénk, hogy a kijelző nagyon sérülékeny, de a repülőgépeknél használt titánból van a váz. A készülék decemberben kerül a polcokra.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét