Brutális töltéssel ruházták fel a Vivo X Fold 2-őt

0
39

A 3C adatbázisában nemrég feltűnt egy készülék V2266A modellszámmal. Ebből tudni, hogy a hajlítható mobil belsejében található akkumulátor támogatni fogja a 120 wattos vezetékes gyorstöltést, ami óriási előrelépést jelent az előző generáció 80 wattos maximumához képest.

Már az X Fold+ is a leggyorsabban tölthető hajlítható okostelefon volt a piacon, még akkor is, hogy csak Kínában forgalmazták. A gyorsabb töltési sebesség megköveteli azt is, hogy a hőelvezetés belső felépítésén is növeljenek, a kínai gyártó pedig valószínűleg mindent meg fog tenni, hogy a lehető leghatékonyabban és legbiztonságosabban menedzselhessük a mobil elvesztett energiáinak pótlását.

Mindezek mellett a Vivo 10%-kal könnyebb házat ígér, ami azt jelenti, hogy az X Fold 2 súlya nagyjából 280 gramm körül lehet majd. Az előd egyébként támogatta az 50 wattos vezeték nélküli és a 10 wattos fordított indukciós töltést, de azt egyelőre nem lehet megerősíteni, hogy ezek a lehetőségek megmaradnak-e a most érkező modell esetében is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét