CES 2023 | A Dell Premier Collaboration Keyboard és Premier Rechargeable Mouse hasznos funkciókkal van felvértezve üzleti felhasználók számára

0
498

A Dell új Premier billentyűzetét és Premier „újratölthető” egerét úgy tervezték, hogy segítsék a modern üzletemberek munkáját. Legyen szó jó akkumulátor-üzemidőről, gyors újratöltési időkről vagy integrált zoomvezérlőkről, a Dell perifériái az irodai munka javítására szolgálnak.

A Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) a „világ első Zoom-tanúsítvánnyal rendelkező billentyűzeteként” kerül forgalomba, köszönhetően a kifejezetten a Zoom videohívásokhoz tervezett integrált vezérlőknek. Ezek közé tartoznak a dedikált kapacitív érintőgombok a felhasználó mikrofonjának elnémításához és feloldásához, a videó be- és kikapcsolásához, a képernyő megosztásához és a csevegőpanel előhívásához.

Az eszköz természetesen rendelkezik szabványos médiavezérlő gombokkal és számos egyéb gyorsbillentyűvel is. Továbbá scissor-switch-et használ a csendes működés érdekében. A billentyűzet adaptív háttérvilágítással is rendelkezik, amely világosabb körülmények között kikapcsol. Egy töltéssel akár 20 napot is kibír a billentyűzet, illetve 1 perc töltés 1 napra elegendő energiát pumpál a termékbe.

A Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900) egy szabványos bal és jobb klikk gombokkal, illetve tetején függőleges görgővel rendelkezik. Az egér bal oldalán van egy másik görgő a vízszintes navigáláshoz, valamint egy kapcsoló a szabványos előre és hátra gyorsbillentyűkhöz. 800 és 8000 DPI között állítható és bármilyen felületen használható, beleértve az üveget is. A Dell szerint az MS900 három hónapig használható egy töltéssel.

A Dell Premier Collaboration Keyboard 129,99 USD-ért kapható, míg a Dell Premier Rechargeable Mouse 109,99 USD áron kerül a polcokra.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét