CES 2023 | A Razer bemutat egy 4K-s webkamerát és egy soundbart, ami képes „AI head tracking”-re

0
90

A Razer a CES 2023 kiállításon hivatalosan is bejelentette a Kiya Pro Ultra 4K webkamerát és a Leviathan V2 Pro soundbart. Mindkét termék frissítést kapott az elődökhöz képest, illetve Chroma integrációt is tartalmaz. A soundbar ára 400 USD, a webkameráé pedig 299 USD.

Razer Leviathan V2 Pro

A Razer Leviathan V2 Pro a Leviathan V2 utódja. Megtartja az eredeti dizájnt, de kapott néhány új QoL-funkciót, például a beamforming technológiát és az AI fejkövetést. A beépített infravörös kamera követi a felhasználó pozícióját, és ennek megfelelően állítja be a hangot. A Leviathan V2 Pro a Razer Chromával is kompatibilis, és zökkenőmentesen működik más Razer perifériákkal is.

Razer Kiya Pro Ultra

A Razer azt állítja, hogy a Kiya Pro Ultra (a Razer Kiya Pro utódja) “DSLR-szerű” minőséget nyújt a Sony 1/1,2 hüvelykes Starvis 2 érzékelőjének köszönhetően. Egy pixel mérete 2,9 mikrométer, a rekesznyílása f/1,7. A nyers 4K 30 képkocka/mp-es felvételeket olyan általánosan használt élő közvetítési formátumokba rögzíthetjük, mint a 4K 24 FPS, 1440p 30 FPS vagy 1080P 60 FPS. A HDR-tartalom 30 FPS-re van korlátozva. A Razer Kiya Pro Ultra kihasználja az AI erejét és képes folyamatosan a felhasználó arcán tartani a fókuszt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét