CES 2023 | Az Asus bemutatta a világ első Wi-Fi 7-es gamer routerét

0
104

Az Asus ROG Rapture GT-BE98 néven új Wi-Fi 7 játékroutert jelentett be, elérhetőség és ár azonban egyelőre nincs, az Asus később osztja meg ezeket az információkat.

Az Asus számos laptop mellett egy sor perifériát is bejelentett a CES 2023 rendezvényen. játékosok létrehozhatnak egy teljesen Asus rendszert, amely egy előre beépített játék PC-vel, vezeték nélküli mechanikus billentyűzettel, gamer egérrel, gamer routerrel (ROG Rapture GT-BE98), gamer székkel (ROG Destrier Ergo Gaming Chair – ezt is a CES-en mutatták be) és kontrollerrel (ROG Raikiri Pro PC – szintén CES-en bemutatott termék).

ROG Rapture GT-BE98: a világ első Wi-Fi 7 gamer routere, ez pedig lehetővé teszi az élvonalbeli technológiák támogatását, mint például a kiterjesztett 320 MHz-es csatornák a 6 GHz-es sávban, a 4K QAM moduláció, a Multi-Link működés és a Multi-RU Puncturing. A router 6 GHz-es csatornájának maximális átviteli sebessége 11,5 Gbps. Van rajta egy 10 Gbps WAN port, két 10 Gbps LAN port és négy gigabites ethernet port is, ezek mellett egy USB 3.0 és USB 2.0 is megtalálható a terméken.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét