CES 2023 | Vezeték nélküli egér-mechanikus billentyűzet kombinációt mutatott be az Asus

0
250

Az Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér a ROG AimPoint billentyűzet mellett mutatkozott be. Mindkettő Bluetooth, USB és 2,4 GHz-es vezeték nélküli csatlakozást kínál. Mindkét termék még e hónapban piacra kerül.

Számos gamer laptopja és asztali gépe mellett az Asus új billentyűzetet és egeret is piacra dobott a CES-es. ROG Harpe Ace Aim Lab Edition gamer egér párosítható az Asus új ROG Hone Ace Aim Lab Edition egérpadjával és a ROG Azoth 75%-os mechanikus gamer billentyűzettel. Mindhárom termék 2023. januárjában kerül a boltok polcaira.

Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Ez a termék mindössze 30 grammot nyom és egy házon belüli ROG AimPoint optikai érzékelőt használ, 36 000 DPI érzékenységgel. Az Asus állítása szerint az egérgombok akár 70 millió kattintásra is alkalmasak. Kétkezes egérről beszélünk, azaz a jobb- és balkezesek is boldogok lehetnek vele. Az egér 160 euróért, a hozzá tartozó egérpad pedig külön 36 euróért lesz megvásárolható.

Asus ROG Azoth

Az Asus ROG NX mechanikus kapcsolóival és billentyűzetstabilizátoraival rendelkezik, melyek akár működés közben is cserélhetők. A billentyűzet OLED kijelzővel is rendelkezik, de makro gombok már nem kaptak rajta helyet. Ára 146 euró lesz.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét