CHS partnernap

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Ragyogóan sikerült partnernappal kedveskedett az ország egyik legnagyobb IT disztribútora a partnereinek. A 2008 augusztus 30.-án megtartott CHS partnernap keretében az érdeklődők már reggeltől színvonalas előadásokat hallgathattak, a rendezvényen az IT piac szinte minden valamire való gyártója képviseltette magát. A nagyszerű, jól sikerült programok közül külön kiemelném a Dell és a Lenovo produkcióját. Míg a Dell az értékesítési feltételek változásáról tartott beszámolót – kis hazánkban ritkán hallható skót tájszólású angolsággal – addig a Lenovo a ThinkPad legendával szórakoztatta a közönséget.
A délelőtti események koronáját a bográcsban rotyogó ízes gulyás leves és az őt követő rétes jelentette. A délutáni programok ugyan ilyen változatosak voltak. A nap végén – a hagyományoknak megfelelően – az értékesítési versenyek győzteseit hírdették ki, majd fergeteges vacsorába (nyárson pörgő malacok) és buliba csapott át a dolog. A szép számú közönség remekül mulatott, senkit nem riasztott vissza a nem túl kellemes, őszies idő.
Külön öröm számunkra az is, hogy ezentúl a CHS támogatását is élvezzük, így az általuk forgalmazott összes notebookot, kiegészítőt, terméket bármilyen tesztnek alávethetjük. Köszönjük CHS!

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?