Csalók árasztották el a Halo Infinite Multiplayert

0
30

Több Reddit és Twitter felhasználó panaszkodik arra, hogy csalókba botlott Halo-zás során. Aimbot, wallhack és más előnyt biztosító szoftverek segítségével rontják ez mások játékélményét a csalók. Ez különösen frusztráló a konzolosok számára, ugyanis a játék crossplay, azaz PC és konzol felhasználók egymással játszanak, és nincs lehetőség csupán konzolt használó játékosokra szűkíteni a meccskeresést.

Valamivel több mint 10 nap telt el azóta, hogy a Halo Infinite többjátékos módja minden platformon elstartort. Mivel a játék ingyenes, hatalmas közönséget mozgatott meg, sajnos a hackereket is. Néhány Reddit és Twitter felhasználó videót tett közzé arról, hogy aim-ot használó ellenfélre bukkantak játék közben. Ezután több felhasználó jelezte, hogy ők is tapasztaltak hasonlókat.

10 nap alatt lefejleszteni egy teljesen új játékra a csalást igazi kihívás, szinte már lehetetlen. A csalók és a csalást fejlesztők azonban sosem alszanak, így elképzelhető, hogy tényleg csalásról van szó, a kiadó azonban ezidáig nem reagált.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét