Csatlakozik az ’open ear’ trendhez a JBL

0
772

Az új Soundgear Sense fülhallgatók piacra dobásával a JBL is csatlakozott azon márkák közé, akik bevezetik a nyitott füles, avagy open ear technológiát a termékpalettáikba. A fülhallgató 16,2 mm-es meghajtókat és négy mikrofont tartalmaz amellett, hogy IP54 tanúsítvánnyal, Bluetooth 5.3 LE csatlakozással és 18 óránál is több akksiidővel kecsegtet.

A nyitott füles fülhallgatók végre felkapaszkodnak, és ezen a héten a JBL lett a legújabb márka, amely csatlakozott a harchoz Soundgear Sense fülhallgatóinak bevezetésével, amelyek a légvezetéses megközelítést alkalmazzák a nyitott füles kialakításban (a csontvezetéssel ellentétben). ) A légvezetés speciális akusztikus technikákat használ, hogy a hangot minimális szivárgás mellett a fülbe vezesse anélkül, hogy a füldugót a fülbe kellene helyeznie. Az eredmény egy sokkal nyugodtabb viselet, amely átengedi a fontos környezeti hangokat, mint például a forgalom zaját.

A JBL új fülhallgatói állítható fülkampókat és levehető nyakpántot tartalmaznak. Bár a nyitott fülű kialakítások eleve küzdenek a mélyhangfrekvenciákkal, a JBL 16,2 mm-es meghajtóinak és a mélyhang-javító DSP-nek ezt kellőképpen kompenzálnia kell. Mivel részben kültéri használatra és edzés közbeni használatra készült, a fülhallgató megfelelő IP54-es besorolással rendelkezik a por-, izzadság- és vízállóság szempontjából.

Irodai és otthoni munkavégzés esetén a többpontos csatlakozás lehetővé teszi két eszköz, például telefon és laptop egyidejű csatlakoztatását.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét