Csendes és hűvös: Lenovo Legion C7 15IMH05

0
380

Első pillantásra a Legion C7 15IMH05 egy tipikus gamer notebooknak tűnik, azonban nem az, mert sok más feladatra is alkalmas.

A Legion C7 egy Core i7-10875H-t kapott, valamint RTX 2070 Max-Q grafikus kártyát, amihez 32 GB kétcsatornás RAM tartozik, továbbá 1 TB SSD-t is tartalmaz, amely minden feladatot könnyedén kezel. A ház alumíniumból készült, amely a „Dark Moss” elnevezésű színt kapta. Portok is vannak bőven, amik a készülék oldalán és hátulján találhatóak. A laptop két USB 3.2 Gen 2 típusú porttal, valamint egy USB 3.2 Gen 1 Type A porttal rendelkezik. Továbbá található két USB-C port is a laptopon (egy Thunderbolt 3 és egy USB 3.2 Gen 1). Az USB 3.2 Gen 1 Type-C port használható töltésre.

„Soha nem melegszik fel”, állítja a gyártó. A stresszteszt során három mérési ponton lépték túl a 40°C-t. Alapjáraton és alacsony terhelés mellett a ventilátorok gyakran csak mozdulatlanul állnak, ami hangtalan működést eredményez számunkra, viszont közepes- és nagy terhelés mellett már hallhatóvá válnak.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét