Csúszik a Samsung Galaxy Fold megjelenése

A Samsung Galaxy Fold már készen állt a megjelenésre, de a gyártó felfedezett egy komoly hibát a korai review készülékekben. Így a Samsung kénytelen volt visszahívni ezeket és eltolni a megjelenési dátumot. A vállalatnak egy új megjelenési dátumot is be kellett volna jelentenie, miután átvizsgálták a készülékeket. Viszont most úgy néz ki, hogy nagyobb lehet a baj, mint azt a Samsung remélni vélte. Határozatlan időre eltolják a cég első kihajtható telefonjának megjelenését.

A Samsung az előrendelőknek kiküldött egy e-mailt, melyben az áll, hogy jó úton haladnak és néhány héten belül pontosan szállítási dátummal tudnak majd szolgálni. Az is kicsit fura, hogy az előrendeléseket automatikusan törli a Samsung. Kivéve, ha a vásárló kifejezetten nem kéri az ellenkezőjét. Illetve ha addig le tudják szállítani (ami elég elképzelhetetlennek tűnik jelenleg).

Tovább csúszik a Samsung Galaxy Fold megjelenése

Ha előrendeltük a készüléket, akkor még bármikor lemondhatjuk egészen a szállításik. A Samsung csak akkor vonja le a számlánkról az 1980 dolláros árat, ha már biztos a szállítás, addig ingyen megőrizhetjük a sorunkat. Egyébként is érdemes megvárni a végleges verzióról készült teszteket, mielőtt megvásároljuk.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?