Csúszna a GTA VI megjelenése?

0
15

A körülményeket jól ismerő források azt nyilatkozták a Kotakunak, hogy a GTA 6 fejlesztése lassul, ez pedig azt eredményezheti, hogy a játék még egy évet csúszhat. A Rockstar azonban továbbra is 2025-ben szeretné elindítani a játékot.

A Rockstar Games korábban megerősítette, hogy valamikor 2025-ben fogja piacra dobni a várva várt GTA 6-ot (Grand Theft Auto 6). Ezt követően egy kiszivárogtató azt állította, hogy február 15-én játszható lesz PlayStation 5-ön és Xbox Series S|X-en. Kotaku most megtudta, hogy akár az is előfordulhat, hogy többet kell várnunk, mint jelenleg gondolnánk.

Fennáll annak a lehetősége, hogy a GTA 6 csak 2026-ban fog megjelenni. Úgy tűnik azonban, hogy ez egy tartalék terv, és még nem tart ott a fejlesztő, hogy a B tervet élesítse. A Rockstar továbbra is arra törekszik, hogy valamikor 2025-ben megjelentesse a GTA 6-ot – azonban februári megjelenés valószínűtlennek tűnik. Azoknak a játékosoknak, akik PC-n szeretnék játszani a gamet, a konzol megjelenéstől számított egy évet kell várniuk a jelek szerint.

A Rockstar alkalmazottai azt is elmondták Kotakunak, hogy szkeptikusak a teljes munkaidős irodába való visszatéréssel kapcsolatban, mert az brutálisan hosszú munkaidőt eredményez, különösen, ha közeledik egy játék megjelenési dátuma.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét