DELL bemutatta a világ legintelligensebb 4K webkameráját

0
262

A Dell Technologies bemutatta új Dell UltraSharp webkameráját, a különleges 4K-s modellt, amely kiemelkedő videókonferencia-élményt nyújt. Kilenc szabadalom alatt álló technológiájával a termék a képminőségre, az intelligens működésre és a zökkenőmentes felhasználói élményre helyezi a hangsúlyt.

A kategóriájában a világ legjobb képminőségű 4K webkamerája

A Dell UltraSharp Webkamera a 4K felbontású webkamerák1 kategóriájában a legjobb képminőséget nyújtja, és kiemelkedő videóminőséget biztosít bármilyen fényviszony között. A DSLR fényképezőgépek ihlette Dell UltraSharp Webkamera egy nagy, 4K Sony STARVIS™ CMOS-érzékelővel, valamint több elemből álló lencserendszerrel rendelkezik. Ez több fényt képes befogadni annak érdekében, hogy kristálytiszta videóminőséget biztosítson. 

A Dell UltraSharp webkamera Digital Overlap HDR funkciója a fényviszonyoktól függetlenül segít a valósághű színek és a kiegyensúlyozott expozíció megőrzésében. A 3D/2D-videózaj-csökkentés automatikusan kiküszöböli a szemcsés képeket. 

Automatikus nagyítás, okos biztonsági és egyéb funkciókkal

A webkamera olyan intelligens funkciókkal bír, amelyek bármilyen helyzethez képesek alkalmazkodni. 

  • A mesterséges intelligenciát használó automatikus nagyítási funkcióval a felhasználó mindig a középpontban maradhat. 
  • A látómező állítható 65°-ra, 78°-ra és 90°-ra, mindezt 5-szörös digitális nagyítással. 

Ezekkel az intelligens funkciókkal és a vezető kommunikációs platformok, például a Microsoft Teams és a Zoom tanúsítványával, a Dell UltraSharp webkamera a problémamentes együttműködés tökéletes eszköze.

Különleges rögzítési megoldás

A Dell UltraSharp webkamera letisztult formavilággal és prémiumkategóriás, alumíniumból készült, hengeres kialakítással rendelkezik. Míg a legtöbb webkamera négyszögletes, az UltraSharp webkamera gondos kialakítású, körszerű formája és vékony monitorrögzítője a lehető legkevesebb zavaró tényezőt eredményezi a képernyőn. A letisztult megjelenésű, egyszerűen használható mágneses rögzítővel és az állványadapterrel könnyen válthat a monitor és az állvány2 között, ezáltal a kategóriájában a világ legzökkenőmentesebbnek számító rögzítési megoldást veheti igénybe3

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét