Dell esemény Budapesten! – A legújabb technológiai megoldásokat hozzák Magyarországra

0
1962

Budapesten idén is megrendezik a Dell Technologies Forum nevű nemzetközi rendezvényt. November 24-én a Groupama Aréna ad otthont az ingyenes eseménynek, ahol a látogatók megismerhetik a vállalat és partnerei által nyújtott teljeskörű informatikai megoldásokat. A legújabb modellektől az innovatív szoftvereken át a kiberbiztonsági megoldásokig minden lesz, érdemes figyelemmel kísérni.

A rendezvény november 24-én, csütörtökön kerül megrendezésre, azaz egy napos lesz. A résztvevők egy kiállítótérben, különböző standoknál tekinthetik meg a Dell Technologies legkorszerűbb termékeit és megoldásait. Alaposan felkészült a vállalat, ugyanis szinte az egész jelenlegi termékportfólióját elhozza a Groupama Arénába. Emellett a látogatók számos kisebb és nagyobb volumenű előadást hallgathatnak meg, melyeken megismerhetik az aktuális informatikai kihívásokat, trendeket, melyek napjainkban leginkább befolyásolják a vállalatok fejlődését. Az érdeklődők mindenről tájékozódhatnak, legyen szó akár az adatalapú működés előnyeiről, első lépéseiről, a távoli munkavégzéshez szükséges adatközpontokról és a virtuális megoldásokról, a kiberbiztonság kritikus kérdéseiről, energiahatékony hűtési megoldásokról vagy a legújabb technológiai vívmányokról, stb. Azok számára, akik részletesebb betekintést szeretnének kapni, a Dell személyes konzultációt és tanácsadást is biztosít.

Amellett, hogy a vállalat szakértői is jelen lesznek, az idelátogatók olyan személyiségekkel is találkozhatnak a konferencián, mint például Pál Feri atya mentálhigiénés tanácsadó. Jogosan vetül fel a kérdés, hogy mi a kapcsolat közte és a technológia között. Nos, ha egy kicsit gondolkodunk ezen, talán magunktól is rájöhetünk.

Talán az elmúlt három év volt az az időszak, amikor a korábbinál hatványozottan nagyobb szerepet kapott életünkben a technológia. Igen, ismét feljön a pandémia esete, ugyanis a világ a technológia segítségével tudott alkalmazkodni ehhez a rendkívüli élethelyzethez – gondoljunk csak a hibrid / online munkavégzésre, vagy a távoktatásra. Ilyen téren egyértelműen rugalmasabbak vagyunk most, mint három évvel ezelőtt. De a technológián kívül van még egy fontos szereplő a képletben. És ez nem más, mint maga az ember.

Az eseményen szó lesz a Dell legújabb kutatásáról is, mely többek közt azt latolgatja, hogy mi, emberek hogyan vagyunk képesek alkalmazkodni a változáshoz. Mentálhigiénés szempontból is érdemes megvizsgálni, hogy az emberek hogyan működnek és ebben a környezetben hogyan tudnak leginkább eredményesek és elégedettek lenni a rengeteg változás közepette. 

Nem feltétlen gondolná az ember, hogy a Dell ügyfelei között olyan hazai nagyvállalatok vannak, mint például a MOL. Bizony vannak, a Budapesti eseményen pedig az ilyen ügyfelek előadásait is megtekinthetik az érdeklődők. Ezen prezentációk bemutatják az ügyfelek közvetlen tapasztalatát is a Dell-lel való együttműködésről, így azok számára, akik most gondolkodnak valamilyen informatikai megoldás bevezetésén, ez remek alkalom lehet a mélyebb betekintsére.

Mindemellett az első állampolgárságot kapott (nem Magyarországon) humanoid robot, Sophia is több ponton bekapcsolódik az eseménybe, így az is kiderül, hogy ő hogyan látja a technológia jövőjét.

A Dell Technologies Forum az érdeklődők számára ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött. Amennyiben regisztrálna, IDE KATTINTVA megteheti.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét