Dell Inspiron Zino HD – a multimédiás élménydoboz

0
337

Ez a kicsi „doboz” hatalmas tárhellyel rendelkezik, amely biztosítja az otthoni felhasználás sokszínűségét: rengeteg adat, fénykép, zene, vagy film tárolására alkalmas. A lehetőségeknek csak a felhasználó fantáziája szabhat határt. A nem csak az asztali gépek szerelmeseinek készült Zino HD nagy teljesítménye mellett színes külsejével is felhívja a figyelmet, és azoknak sem okoz csalódást, akiknek a dizájn is fontos. Számos előnye mellett az ára sem elhanyagolható, főleg ha összevetjük egy mini asztali gép teljesítményével.

Az újdonság teljesítményben maga mögé utasítja a hagyományos, régi lapkakészletekkel ellátott, Atom processzorral szerelt konfigurációkat, és ami a legjobb: nem is igazán drágább azoknál.

Az Athlon processzorral ellátott rendszer a Dell Inspiron Zino HD nevet kapta, a kis újdonság 197 x 197 x 89 mm-es méretekkel és 1,6 Kg-os súllyal lép harcba az átlagos nettopokkal szemben. A Zino HD belsejében AMD Athlon X2 3250e központi egység teljesít szolgálatot a rendszermemória 2 GB, ami akár 8 GB-nyi is lehet. A vásárlók Radeon HD 3200-as integrált videó vezérlőt vagy Radeon HD 4330-as videokártyát kérhetnek a rendszerbe, az adatok tárolásáról pedig egy 1 TB-os adattároló kapacitást kínáló asztali merevlemez gondoskik, sőt, még 4 az egyben kártyaolvasó is van az újdonságba. Az operációs rendszer tekintetében Windows 7 Home Premium van előtelepítve.

 

Dell Inspiron Zino HD – csatlakozók:

Multimédia centerként számos ki és bemenettel kell rendelkeznie egy PC-nek, így a Zino HD-nek is. A Dell itt sem hibázott, a hátlapra D-Sub, eSARA, Ethernet, USB, Jack és HDMI csatlakozókat pakolt. A gép elején kártyaolvasó, fejhallgató konnektor és két további USB várja a felhasználót. Az Inspiron Zino HD kicsomagolás elérhető a youtube.com/laptopszalon oldalon, ahol jobban szemügyre vehető a gép.

Dell Inspiron Zino HD – árak, elérhetőség:

A Dell Inspiron Zino HD két konfigurációban érhető el. Mindkét konfiguráció alapkiépítésben tartalmaz egy kétmagos AMD processzort, 2 GB memóriát 1TB SATA HDD-t, Multimédia távirányítót, WiFi adaptert, Windows 7 Home Premium operációs rendszert és 3 év szervizgaranciát. A drágábbik-erősebb konfigurációban már megtaláljuk a Blu-Ray olvasót, a dedikált – 512MB Cache memóriával rendelkező ATI videó kártyát „n”-es WiFi adaptert és a vidám színeket. Természetesen az alap változat is tökéletesen alkalmas HD filmek (1080p mkv is.) lejátszására, internetezésre és egyéb multimédiára.

Az alap konfiguráció már bruttó 109 900,- Forintért, az erősebb változata pedig bruttó 154 900,- Forintért vásárolható meg a Laptopszalon pécsi, illetve budapesti Dell szaküzletében.

(X)

Laptopkalauz.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét