Dell Vostro 3560

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!
A hét minden napján, a nap minden órájában biztosíthatja a legfontosabb üzleti adatainak szükséges védelmet a beépített adattitkosítási funkció, valamint a fejlett internet biztonsági és fizikai védelmi megoldások révén. Legfontosabb adatait az előre telepített DigitalPersona® fájl-/mappatitkosítási szoftverrel védheti. Válasszon további adattitkosítási szolgáltatásokat, például a jogosultságkezelést, a fájl-/mappatitkosítást vagy a titkosított biztonsági mentést. Ujjlenyomat-olvasóval gátolhatja meg, hogy rendszeréhez illetéktelen felhasználók hozzáférjenek. A Trend Micro internet- és e-mailbiztonsági szoftvert Vostro 3560 számítógépére előre telepítettük. Ez a fejlett, valós idejű vírusirtó technológia proaktív védelmet biztosít a rendszerére irányuló fenyegetések ellen. Leesés érzékelő segít rendszere merevlemezének védelmében, ha az véletlenül leesik.
 
 
Gyors rendszerindítást és hatékony többfeladatos munkavégzést garantálnak a harmadik generációs Intel® Core™ processzorok és az akár 8 GB DDR3 memória. Biztosítsa projektjeinek a szükséges teljesítményt a beépített Intel® HD grafikus kártyával – de ha úgy gondolja, akár különálló grafikus kártyát is választhat. Az 1 GB AMD Radeon™ HD különálló grafikus kártyát nagy teljesítmény- és grafikai igényű, mely kiválóan alkalmas 3D játékok futtatására. Az akár harmadik generációs Intel® i7 Quad Core™ processzorokkal Vostro 3560 laptopjának szédületes sebességet, magának pedig zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést biztosíthat. Az opcionális Intel® Rapid Start technológia2 és a szintén opcionális Intel® Smart Response technológia3 lenyűgözően gyors rendszerindítással, és gyakran használt programjai, fájljai és alkalmazásai villámgyors elérésével kényezteti. Az Eredeti Windows® 7 Professional operációs rendszer fejlett védelmi funkciókat és számos üzleti alkalmazást kínál.
 
 
Akkumulátora egyetlen feltöltésével még nagyobb teljesítményt biztosít. Ha pedig kevesebb energia is elég, laptopja automatikusan az Intel® integrált HD grafikus kártya használatára vált, így segítve az akkumulátor üzemidejének optimális kihasználását. A Vostro 3560 számítógépet arra tervezték, hogy biztosítsa az üzletvitelhez ma szükséges teljesítményt és termelékenységet, és vállalkozása jövőbeli növekedésével is lépést tudjon tartani. Élvezze a rugalmasságot és sebességet, melyet egy új laptop biztosít, mely azt és akkor nyújtja, amire és amikor Önnek szüksége van. Okos érték és okos befektetés. A Vostro 3560 anélkül biztosítja vállalkozásának a szükséges funkciókat, hogy túlságosan megterhelné annak költségvetését. A Vostro 3560 új, vékony, mégis strapabíró kialakítása révén tökéletes és stílusos munka- és útitársa lesz. A mindössze 29 mm vékony Vostro 3560 döbbenetes karcsúsága mellett is 15,6 hüvelyk (39,62 cm) képátlójú, tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott, HD kijelzővel büszkélkedik. Három szín közül lehet választani, mégpedig a vörös, bronz és ezüst feketével való színkombinációit. A puha tapintású csuklótámasz a hosszabb munkák alatt is kényelmes használatot biztosít. A csiszolt alumínium ház nemcsak tetszetős, de tartós is. Az opcionális, háttérvilágítással ellátott billentyűzettel bárhol, bármilyen napszakban dolgozhat.
 
 
A hatékony üzletvitelre tervezett szolgáltatás- és alkalmazáscsomag révén akár út közben is kapcsolatban maradhat és együttműködhet munkatársaival. Vásároljon digitális tömbmikrofonokat, melyekkel remekül csökkentheti a háttérzajt konferenciahívásai alatt. A Waves MaxxAudio technológia a tiszta hangzás és így a még jobb kommunikáció optimális eszköze. Masszív WiFi-kapcsolat, HD webkamera és előre telepített Skype™ gondoskodik róla, hogy munkatársaival és családtagjaival állandó, valós idejű kapcsolatban lehessen. A vezeték nélküli LAN és Bluetooth® kombinált opciók segítségével könnyedén kapcsolódhat vezeték nélküli hálózatokhoz és Bluetooth-eszközökhöz. Az Intel® Wireless Display1 (WiDi) technológia révén a laptopján található tartalmakat vezeték nélkül jelenítheti meg nagyképernyős televízión, ami igazán hasznos lehet üzleti találkozóin vagy otthoni mozizáshoz. Adatátvitel, vezetékes nyomtatóhoz vagy kivetítőhöz történő csatlakozás a Vostro 3560 számítógéppel mindez pofonegyszerű. A gyors adatátvitelről és perifériái egyszerű csatlakoztatásáról a 3, a tipikus USB 2.0 portoknál tízszer gyorsabb USB 3.0 port gondoskodik. A PowerShare funkció révén USB eszközei még a kikapcsolt, illetve alvó üzemmódban lévő Vostro 3560 számítógépről is tölthetők. A VGA- és HDMI- portokon keresztül egyszerre több kijelzőt és kivetítőt is csatlakoztathat számítógépéhez. Az RJ45 porton keresztül könnyen csatlakozhat vezetékes Ethernet-hálózathoz. A fejhallgató- és mikrofoncsatlakozó igen hasznos például konferenciahívások lebonyolításakor, illetve ahhoz, hogy bárhol is van, kapcsolatban maradhasson azokkal, akikkel szeretne. A 8 az 1-ben médiakártya-olvasó leegyszerűsíti a Vostro 3560 számítógépe és mobiltelefonja, digitális fényképezőgépe, mp3-lejátszója és egyéb eszközei közötti adatátvitelt.
 
Dell Vostro 3560
 
Vostro 3560 számítógépe biztosítja Önnek a vállalkozásához szükséges védelmi és egyéb funkciókat. Átvesszik vállalkozása számítástechnikai részlegének munkáját. Az opcionális Dell ProSupport2 szolgáltatás a hét minden napján, napi 24 órában, telefonon, online vagy akár a helyszínen biztosítja az önnek kijáró törődést. A készülékhez másnapi helyszíni garancia is jár, melyet már korábban kiveséztünk itt (katt). A balesetek könnyen kezelhetők. Vostro számítógépének 3560 folyadékálló billentyűzete védi rendszerét a kisebb folyadék-kiömlések ellen. Mi több, a Dell Szolgáltatás váratlan károk esetére3 szolgáltatás segítségével rendszerét váratlan események bekövetkezte után helyreállíthatja. A rendszerriasztások, illesztőprogram-frissítések és letöltések központjaként funkcionál. De használhatja a Dell eszközök és beépített diagnosztikai funkciók, például a Windows Mobility Center indítására is. Vagy akár leggyakrabban használt alkalmazásait, például a Skype™ alkalmazást vagy webböngészőjét is hozzárendelheti.
 
 
Pucu

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?