Demon’s Souls PlayStation4-en, jöhet?

0
172

A Sony szóvivői többször is határozottan kijelentették, hogy a Demon’s Souls remake kifejezetten a PlayStation 5-re készült, de most elkezdett derengeni némi halvány remény, hogy a PS4 tulajdonosok is belekóstolhatnak a brutális akció-szerepjáték gyönyöreibe, vagy kínjaiba. Történt ugyanis, hogy a játék PlayStation 4 verziója a feltűnt a Sony adatbázisában.

Mielőtt elkezdenétek spórolni a Demon’s Souls PS4 kiadására muszáj gyorsan hozzátenni, hogy ez még nem 100 százalékos garancia egy megjelenésre. Lehet, hogy mindössze egy a fejlesztőknek szánt változatról van szó, amiből sosem lesz megvásárolható végeredmény.

Nem is olyan régen bejelentette a japán gyártó, hogy számos egyéb cím mellett a Gran Turismo 7, vagy a God Of War következő epizódja is kapható lesz a korábbi generáción, szóval talán mégis megtörténhet a csoda. Az új Horizon Zero Dawn játék, de jóval hamarabb a GodFall is meg fog jelenni PlayStation 4-re, tehát ezen a ponton semmi nem tűnik lehetetlennek.

Azért egyelőre mérget sem érdemes venni a Demon’s Souls PS4-es megjelenésére, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét