Diablozás közben mondta Musk, hogy változik a Twitter logó

0
24

Musk egy Twitter Spaces esemény, a No one talk until we summon Elon Musk résztvevőivel beszélgetett pár percet azt követően, hogy egy órán keresztül türelmesen vártak a felbukkanására. Elárulta nekik, hogy épp a Diablo IV-ben húzza IWillNeverDie nevű karakterét, és mivel erről a hobbijáról is faggatták, más játékok is szóba kerültek. A beszélgetés legérdekesebb része az volt, amikor megosztotta hallgatóságával, hogy miközben ő Diablo IV-ezik, odakint a munkások épp lángvágóval estek neki az irodaépületet díszítő Twitter-logónak.

Csak idő kérdése volt a madarak eltávolítása azután, hogy áprilisban X Corp.-ra nevezte át a Twitter Inc.-et. Vasárnap késő este pedig már félreérthetetlenül közölte a követőivel, hogy rövidesen búcsút int a Twitter brandnek és a madaraknak.

A közösségi oldal új neve szimplán csak X lesz, a Musk régi startupjához tartozó x.com már most is a Twitterre visz. Ami a logót illeti, olyannyira nyitott az ötletekre, hogy ha valaki mutat neki egy elég jót, azt már hétfőn élesítik. Nem kizárt, hogy időközben már meg is találta azt, amit keresett.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét