DJI Mini 3: A vártnál olcsóbban érkezik a 249 grammos drón

0
1876

A DJI piacra dobta a Mini 3-at. Ez egy új, kompakt drón és csak egy leheletnyivel drágább, mint elődje, a Mini 2. A DJI több területen is spórolt azért, hogy megkülönböztesse a Mini 3-at a Mini 3 Pro-tól, ezt pedig leginkább a két termék ára közötti különbségben vehetjük észre.

Összefoglalva, a DJI a múlt hónapban bejelentette a Mavic 3M-et és a Mavic 3 Classicot, valamint augusztusban az Avatát és májusban a Mini 3 Pro-t. Ahogy azt a neve is sugallja, a Mini 3 a Mini 3 Pro egy lájtosabb változata.

A Mini 3-nak 1/1,3 hüvelykes CMOS-kamerája van f/1,7 rekesznyílással, ez pedig tökéletesen megegyezik a Pro verzióéval, különbség e téren a felbontásban van, ugyanis a Pro 48, a sima Mini pedig 12 MP-es. Továbbmenve, a Mini 3 Pro képes a 4K 60 FPS felvételre, a kistestvér ilyen felbontáson csak 30 FPS-t tud.

38 perc repülési időt tud a Mini 3, ez 4 perccel több, mint a Pro esetében, köszönhetően az egyszerűbb kivitelnek (például az akadálykerülő érzékelők eltávolításának), illetve annak, hogy az akksi ugyanaz maradt, mint a Pro verzióban (4000 mAh).

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét