Dupla kamerával debütált a Nubia Z17 mini

0
9

Meglehetősen sok pletyka lengte körül a ZTE almárkájának is tekinthető Nubia legújabb üdvöskéjét, ezekből pedig csaknem mindegyik igaznak bizonyult. A Nubia Z17 mini néven piacra kerülő mobilt Christiano Ronaldóval reklámozzák, legfőbb vonzereje pedig a hátlapon található, hiszen az ujjlenyomat-olvasó fölé két darab 13 megapixeles kamerát szereltek ide. Az egyik színes, a másik monokróm felvételeket készít, akárcsak a Huawei P-sorozatának felső kategóriás készülékei. Az előlapi egységet sem aprózták el, itt egy 16 megapixeles, f/2.0-s és 80 fokos látószöggel rendelkező fényképezőbe lehet vigyorogni.

Dupla kamerával debütált a Nubia Z17 mini

Az előlap ékessége az 5,2 hüvelykes, Full HD (424 ppi) felbontású LTPS panel, az 1500:1-es kontrasztarány dicséretes, mint ahogy szimpatikus a szélek felé lekerekítés, hiszen így könnyebb kezelni a képernyőt. A Z17 mini kétféle konfigurációban érkezik: lesz belőle Snapdragon 652-es chipsettel és 4 GB RAM-mal, valamint Snapdragon 653-as lapkával és 6 GB RAM-mal szerelt varáns, mindkettő 64 GB-os adattárolót kap, amit microSD-vel lehet bővíteni.

Dupla kamerával debütált a Nubia Z17 mini

A “gyengébbik” modell 1699 jüanba kerül (72 ezer forint), a combosabb pedig 1999 jüant (84) ezer forintot kóstál. A termék április 12-től vásárolható meg Kínában, de nem kizárt, hogy a közeljövőben Európa polcaira is felkerül majd.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét