Egér a Gigabyte zsákjából

0
24

A 126,6 mm hosszú, 66,8 mm széles, illetve 38,3 mm magas, Aorus M6 néven jegyzett egér nyolc gombbal érkezik és mind a balján, mind pedig a jobbján két oldalgomb figyel. A főklikkek kommersz Omron kapcsolókat kaptak, és bár a termékoldal japánnak írja őket, igazából Kínában készülnek, szóval szinte borítékolható, hogy nem minőségi D2F-01F-ekről van szó.

Eme 16,7 millió színben parázsló logóval díszített tenyértámasz alatt a kurrens sztenderd szenzor, azaz az 50-től 26 000 cpi-ig 50-es léptékben skálázódó, 650 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3395 dolgozik. A beépített akkumulátor maximum 74 órás üzemidőt ígér egyetlen töltéssel, és az energiatartalékainkat jelző LED a görgő alól ránk néző cpi-váltó alsó pereme mentén helyezkedik el.

Elsősorban 2,4 GHz-es rádiófrekvenciával kommunikál a géppel, viszont a telepek “feltankolásához” mellékelt, 1,8 méter hosszú USB Type-C/Type-A parakábellel a madzagos módot is aktiválhatjuk. A feketére festett alsó részen egy rekesz található a dongle számára, miközben a polling rate plafonja 1000 Hz, és bár a vevőegység Type-C-s, a dobozból szerencsére nem hiányzik az USB Type-C/Type-A adapter sem.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét