Egy Atari konzol, ami pénztárcabarát

0
34

A My Arcade újra megbolygatja az ataris vizeket, ugyanis az említett márkanévvel közös tető alá hoznak egy masinát. Ezzel a gépezettel 200-nál is több, hivatalosan licenszelt Atari 2600-as, 5200-as, 7800-as és árkád játékot tesznek játszhatóvá egyetlen konzolba sűrítve.

Az Atari Gamestation Pro névre keresztelt, kijelzőkhöz HDMI kimenet segítségével kapcsolódó gép két darab 2,4 GHz-es rádiót használó joystickkal érkezik. A karok külsején egyebek mellett egy tekerőkapcsoló (“paddle”) is elhelyezést nyert, ami például a Breakouthoz vagy a Warlordshoz jöhet jól, de amúgy a listában feltűnnek olyan címek is, mint mondjuk az Asteroids, a Centipede, a Missile Command vagy a PONG. Mind a kontrollereket, mind pedig magát az USB Type-C porton keresztül táplált hardvert borító készülékházat is feldobták némi RGB világítással.

Intuitívnak mondhatjuk a kezelőfelületet, és játékállásaink mentésére összesen négy slot áll rendelkezésre. Ezekből kettő a beépített memóriába, kettő pedig microSD memóriakártyára mehet, viszont az utóbbit a 100 dolláros vételár nem tartalmazza. Eme király ketyerére már elkezdték felvenni az előrendeléseket, és a szállítás várhatóan október 31-én veszi majd kezdetét.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét