Egyedi kontrollert szeretnél? – Meg van rá a lehetőséged

0
204

Még tavaly év végén mutatta be legújabb kontrollereit a Scuf Gaming, a Reflex sorozat legnagyobb dobására viszont egészen mostanáig várni kellett. A gyártó elérkezettnek látta az időt arra, hogy elindítsa online oldalát. Ennek segítségével a vásárlók testreszabhatják a Reflex kontrollert, így az Xbox-osok után végre a PlayStation felhasználók is egyedi színösszeállításban állíthatják össze kontrollereiket.

A tervező megnyitásakor eldönthetjük, hogy 9 alapszín vagy 23 minta közül szeretnénk választani. Ezt követően pedig lehetőségünk van kiválasztani a gombok, a hátlap, valamint az analóg karok körüli gyűrű színét. Sőt, azt is mi dönthetjük el, hogy az apró joystickekből konvex vagy konkáv tetejű verziót szeretnénk használni. Külön érdekesség, hogy a kontroller működésébe is beleszólhatunk, ugyanis rezgőmotor nélküli modellt is kérhetünk a perifériába, illetve a markolatokba épített rezgőmotort is kivetethetjük.

Fontosnak tartom kiemelni, hogy a legtöbb módosítás feláras. Ebből kifolyólag könnyen sikerülhet az egyébként 220 eurós kontroller árát 325 euró fölé vinni, de az egyedi megoldások sosem az alacsony árazásuk miatt voltak kelendőek.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét