Egyre biztosabbnak tűnik a hajlítható Motorola Razr érkezése

0
111

Az alábbi képen látható Motorola Razr koncepció Sarang Sheth grafikus keze munkáját dícséri. Nagyon régóta ez az egyetlen terv, ami egyben modern és hű is marad az eredeti Razr kinézetéhez.

Mostanában egyre több pletykát lehet arról olvasni, hogy a Motorola ki fogja hozni a méltán híres Razr V3 flip telefon utódját. A híresztelések arról is szóltak, hogy ez valószínűleg februárban fog megtörténni, amikor is a Mobile World Congress lesz. A készülék hajlítható kijelzővel érkezhet és brutális, 1500 dolláros árcédulát hordozhat majd.

Egyre biztosabbnak tűnik a hajlítható Motorola Razr érkezése

Hirdetés

A gyártók mostanában túl erősen próbálkoznak az összehajtható mobilokkal. Nem igazán láthattunk még olyan készüléket, melynek lenne értelme. Leginkáb teljes méretű okostelefonokat csinálnak olyanra, ami még nagyobbra hajtható ki és kvázi egy tablet lesz belőle.

Ez nem igazán tűnik a helyes iránynak, viszont a most látott Moto Razr koncepció igen. Ahelyett, hogy még nagyobb kijelzőt kapnánk, egy normális méretű képernyőt hajtunk félbe. Ha ezt tényleg meg tudja lépni a Motorola, azzal nagy figyelmet szerezhetnek maguknak. Viszont az 1500 dolláros árcédulát nem valószínű, hogy kedvelni fogják a vásárlók.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét