Egyre drágábban használhatjuk majd a zenei streaming szolgáltatásokat

0
122

Sorra emelik az áraikat a zenei streamingszolgáltatások, hiszen észrevettük, hogy a napokban például az Amazon Music Unlimited lett drágább. Februártól a britek és az amerikaiak 1 dollárral vagy fonttal többet fizetnek havonta, vagyis 10,99 fontot vagy dollárt. Októberben az Apple Music is árakat emelt, azért is pontosan ennyit kérnek el havonta.

Az Amazon a február 21-től életbe lépő áremelést azzal magyarázza, hogy így még jobb tartalmakat és funkciókat tudnak majd elérhetővé tenni számunkra. Ezzel mindenesetre a reklámmentes csomagból havi 10 dollár alatt már csak a Spotify és a Tidal kínálnak szolgáltatásokat, a szakértők szerint pedig csak idő kérdése, hogy ezen szolgáltatók mikor emelnek árakat.

A Spotify vezérigazgatója maga is utalt már áremelésre, ráadásul az USA-ban ez az összeg 2011 óta változatlan. Mindenki a gazdasági környezetre hivatkozva emeli tovább és tovább az árait. A Spotify mindenesetre foglalkozhatna a 2 éve bemutatott, de még mindig magát várató Hi-Fi csomaggal is.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét