Egyre több a kijelző megrendelés az Apple-től

0
805

A bennfentesek szerint a BOE kijelzők megbuktak a cupertinoi vállalat belsős tesztjein, ezért az almás vállalat úgy döntött, inkább a nagy konkurensét és egyben fontos beszállítóját, a Samsungot bízza meg a gyártással, a kínai vállalat helyett. Az LG és a Samsung eredetileg az iPhone 15 Pro és Pro Max készülékekhez készítettek volna megjelenítőket, egészen pontosan LTPO OLED paneleket. Emellett a BOE szintén OLED képernyőket gyártott volna az alapmodellhez és a Plus kiadáshoz.

A kínai beszállító produktumai viszont nem feleltek meg a minőségi követelményeknek, így aztán a részesedését átcsoportosították. A szóbeszédek szerint a BOE számára problémát okozott a Face ID számára szükséges lyukak pozicionálása, emiatt döntött az Apple az utolsó pillanatban úgy, hogy inkább a Samsungnak adja át ezeket a megrendeléseket.

Úgy tudni, hogy ha a BOE-nek sikerül kijavítania a hibákat, akkor a jövőre gyártásba kerülő okostelefonok egy részéhez még állíthatnak elő képernyőket, vagyis ismét kaphatnak megrendeléseket. Az Apple ezek szerint nem haragtartó, de az egyelőre kérdéses, vajon a kínai beszállítónak sikerül-e megoldani a gyártásban felmerülő problémákat addigra.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét