Egyre valószínűbb, hogy csúszik a Galaxy S21 FE megjelenése

0
178

Korábban még arról is hallani lehetett, hogy esetleg a Samsung elkaszálja az idei FE mobilt, ám szerencsére ezt cáfolta a gyártó. Most azonban ismét Dél-Koreából érkeztek aggasztó hírek, miszerint néhány hónapos csúszással érkezik majd a Galaxy S21 FE. Korábbi hírek szintén ezt erősítették meg, ott azonban az indok más volt: nem tudnak elég Snapdragon 888-at beszerezni.

Forrás: Voice

Sajnos nem csak ez a baj, hiszen a források szerint a szükséges mennyiség legyártásával is gond adódott, így pedig kezdetben hiánytermék lehet majd a sokak által várt készülék. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy csak az Egyesült Államokban és Európában dobják piacra a készüléket.

Egyelőre még több kérdőjel is van a Galaxy S21 FE-vel kapcsolatban, hiszen elképzelhető, hogy a Samsung szokásához híven ezúttal is kétféle hardverrel adja ki a készüléket, és lesz belőle Snapdragon, illetve Exynos chippel szerelt változat is. Európába tavaly az Exynos verzió jutott, ám a hírek szerint ennek gyártását is érinti a jelenlegi helyzet, így pedig még az is elképzelhető, hogy az idei verzió a Qualcomm megoldására épül majd.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét