Ekkor érkezik Switch-re a Life Is Strange

0
23

Egy nemrégiben publikált tweetben tudatták a nagyérdeművel és a Nintendo Switch játékosokkal, hogy a Life Is Strange: True Colors december 7-én jelenik meg hordozható/hibrid rendszerre. A játékból egyelőre nem lesz fizikai kiadás, de gondoltak azokra is, akik kézzelfogható módon szeretnék birtokba venni a címet, nekik viszont egészen 2022 február 25-ig kell várniuk.

Vélhetően idő kellett nekik arra, hogy a Switch visszafogott hardverére optimalizálhassák a játékot. A Nintendo Switch belsejében szolgálatot teljesítő hardver nagyjából hat éves, így egyre nehezebben bír lépést tartani a mai játékokkal.

Maga a True Colors a szakma és a játékosok szerint is egy jól sikerült darab lett. Amúgy a játék egy előzmény DLC-t is kapott, ami a True Colors történései előtti évet mutatja be, ezt szeptember 30-án jelentették meg, a kiegészítő a Wavelengths névre hallgat. Lényeg a lényeg: ha beéred az eShop-os verzióval, még az idén belevetheted magad a Life Is Strange: True Colors-ba, Nintendo Switch-en.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét