Elérhetőek a Samsung Galaxy S10 széria render képei

A legfrissebb render képeknek köszönhetően teljes valóságában megnézhetjük a közelgő Samsung Galaxy S10 és Galaxy 10+ modelleket. A képeken láthatjuk a premium Galaxy S10 készülékeket elölről, hátulról és oldalról. Egyelőre három színben lesznek elérhetőek: fekete, smaragdzöld és gyöngyház.

A 6.1 inches kijelzővel érkező Galaxy S10 előlapján egy szelfi kamera található, a hátlapon pedig három egység is: a “hagyományos” modul mellett egy ultra-wide és egy telephoto lencse is került rá.

Elérhetőek a Samsung Galaxy S10 széria render képei

A két új készülék közül a Samsung Galaxy S10+-nak lesz nagyobb kijelzője, valószínűeg 6.4 inches. Az előlapon egy dupla szelfi kamera látható, a hátlapon pedig ugyanaz a három modulos felállás, mint a kisebb Galaxy S10 esetében. A káva még vékonyabb let, mint az előző generáció esetében (alul és felül is). Ujjlenyomat-olvasó egyik telefonra se került külön, ezek a képernyőbe lesznek beépítve.

Az új Samsung trió február 20.-án fog bemutatkozni a közönség előtt. Talán egy negyedik, 5G képes Galaxy S10 is érkezik, ha hihetünk a pletykáknak.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?