Elérkezett az iOS 17 második bétája

0
39

Ki lehet próbálni az érintés alapú AirDrop-ot, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fájlok átvitelét mindössze eszközeik összeérintésével elvégezzék. A Rendszerbeállításokon belül a Helymeghatározás oldal mostantól tartalmaz egy új MikroLokáció opciót, amely, ha engedélyezve van, még részletesebb hely adatokat biztosít az alkalmazások és a helymegosztás számára.

Az Üzenetek alkalmazásban ezentúl elérhető a Message Check In elnevezésű opció, amely arra biztosít lehetőséget, hogy egy adott célállomás elérésekor automatikusan teljes, vagy korlátozott hely adatokat kapjanak az általunk kijelölt személyek. Magyarán, ha megérkeztünk vonattal egy adott állomásra, a másik fél tudni fogja, és így időben kijöhet elénk, de nyilván vannak további felhasználási lehetőségei is ennek a funkciónak.

A készenléti módban mostantól ki lehet kapcsolni az összes értesítést. Természetesen a kritikusnak minősített notifikációkat továbbra is meg fogjuk kapni. Az Apple Music alkalmazáson belül végre állítható a dalok közötti crossfade hossza, 1 és 12 másodperc között. Ezenfelül a zenelejátszó alkalmazáshoz készített widget mostantól többféle méretbeállítással is használható.

tehckalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét