Elkezdődött az Apple Watch kiszállítása

Az Apple még 2014 szeptemberében jelentette be az első okosóráját, azonban jó fél évet kellett várni arra, hogy meg is lehessen vásárolni. Jelenleg 9 országban (Ausztrála, Egyesült Királyság, Franciaország, Hong Kong, Japán, Kanada, Kína, Németország, USA) lehet felpróbálni az Apple Store-okban az órát, azonban vásárlásra csak online megrendeléssel van lehetőség. 

Két méretben létezik, 1,5 hülvelykes (38mm) és 1,65 hüvelykes (42mm) kijelzővel. Mindkettőn a kijelzőt zafír üveg borítja, és természetesen vízállóak. Tudás tekintetében sincsen különbség, többek között képes mérni a pulzusunkat, képeket nézegethetünk a galériában, megnézhetjük a térképen, hogy hol tartózkodunk, illetve a telefonon megjelenő értesítéseket is láthatjuk rajta.

             Elkezdődött az Apple Watch kiszállítása

A legolcsóbb változat 399 euró, azaz nagyjából 120.000 Ft, ha felső határ pedig 18.000 Euró, több, mint 5 millió Ft, viszont itt már jár a 18 karátos bevonat is, illetve luxus minőségű szíj. Maga az óra több színben érhető el, a szíj mindegyik verziónál cserélhető, és elég széles választék áll majd rendelkezésre.

A magyarországi árról és forgalmazásról egyelőre nincs pontos információ.

Elkezdődött az Apple Watch kiszállítása

Forrás: 1, 2

Kövessen minket a Facebookon!

Damir

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?