Előrendelhető az Acer Nitro 5 AMD konfigurációval, az Inteles verzió később érkezik

0
457

Már hónapokkal az érkezése előtt előrendelhetővé vált az új Acer Nitro 5. A 15,6 hüvelykes verziók AMD Ryzen 7 5800H és NVIDIA GeForce RTX 3080 párosítással is érkeznek, de már gyártás alatt vannak a Ryzen 9 5900HX, illetve az Intel-es verziók is.

Az Acer a CES 2021-en jelentette be az új Nitro 5-öt, illetve azt, hogy a 15,6 hüvelykes változat májusban, a 17,3 hüvelykes pedig áprilisban lesz elérhető. A gyártó mindkét modell specifikációit bemutatta, de nem nyújtott teljes áttekintést róluk. Továbbra is csak a tavalyi modellek láthatóak az Acer weboldalán, de néhány németországi kiskereskedelemnél már leadhatók az előrendelések az új 15,6 hüvelykes változatra. Sajnos amerikai árak kétségtelenül alacsonyabbak lesznek, mint az európaiak.

Mindegyik modell FHD felbontással, és 144 Hz-es kijelzővel rendelkezik, azonban az AMD verziókból várható a QHD/165 Hz, és az FHD/360 Hz is. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Nitro 5 AMD verziói lesznek elérhetőek ebben az évben, mert az Intel-es modellekre még sehol sem lehet leadni előrendelést. Azt még nem tudni mikor, de várhatóak a Nitro 5 Tiger Lake H35 modellek is.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét