Még a bejelentés előtt előrendelhető vált a Xiaomi Mi Band 4

Több nappal a hivatalos bejelentése előtt már elő lehet rendelni a kínai óriás új okoskarkötőjét, a Xiaomi Mi Band 4 modellt. Az új modell az Aliexpress-en tűnt fel. Az NFC támogatás nélküli verzió 49.99 dollárba kerül. A kiszállítás megkezdésére még ugyan egy jó hónapot várni kell az előrendelés esetén, de legalább a képek alapján elég sok információt megtudtunk a közelgő modellről.

Még a bejelentés előtt előrendelhető vált a Xiaomi Mi Band 4

A Mi Band széria legújabb, negyedik generáció egy 0.78 inches színes kijelzőt kapott 240 x 120 pixeles felbontással. A kinézet és méret nagyjából megegyezik az elődjével, viszont az akkumulátor kapacitása 135 mAh-ra nőtt, hogy valamivel kompenzáljanak az új színes kijelzőért cserébe. A drágább verzióba NFC támogatás is kerülhet.

Az egyéb funkciók terén nagyjából ugyanarra számíthatunk, mint a több okoskarkötő esetében. Fitness tracking, zenelejátszás vezérlése, ébresztőóra és vízállóság. A bejelentésig már csak néhány nap van hátra, de ezen a ponton már valószínűleg nem fogunk sokkal többet megtudni az új Xiaomi Mi Band 4 modellről.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?