Engedélyezték a Galaxy Watch 3 és az Active 2-nek, hogy használhassák az EKG funkciókat 31 új piacon

0
142

Végre megszerezte a CE jóváhagyást a Samsung Health Monitor alkalmazás Európában. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy Watch 3 végre használhatja az elektrokardiogramm (EKG), illetve vérnyomásmérő funkcióit, csakúgy, mint a Galaxy Watch Active 2. Ez igaz az Egyesült Királyság, Egyesült Arab Emírségek, a chilei illetve Indonéz piacokra, és az egész Európai Gazdasági Térségre (EGT).

Ez azért különösen jó hír, mert hosszú utat tett meg a Samsung, hogy ezeken a bizonyos helyeken is elérhető legyen a funkció, ennek okán hamarosan startol a fent említett térségekben. Az EKG, vagy vérnyomás funkció használatának feltétele, hogy telepítve legyen telefonunkra a Samsung Health Monitor nevű alkalmazás, hiszen csak így tudjuk párosítani az okosóránkkal, illetve nyomon követni a mért adatokat.

Fontos megjegyezni, hogy akármennyire fejlett technológiát alkalmaz ezen készülékekben a Samsung, még messze nem képesek közvetlenül diagnosztizálni az egészségügyi problémákat. Mindazonáltal nem árt, ha magunkkal visszük a mért adatokat, ha orvosi vizsgálatra megyünk, hiszen akár az orvosunk segítségére is lehet, ami lássuk be, nem egy rossz dolog.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét