Ennek az Apple terméknek búcsút inthetünk

0
47

Nem készít Apple Silicon változatot a 27 hüvelykes iMacből az Apple, hogy leváltsa a 2022-ben megszüntetett Intel processzoros modellt. A vállalat ehelyett a 24 colos iMac modellre helyezi a hangsúlyt az iMac termékcsaládon belül, amely először 2021 elején jelent meg, de csak az idén ősszel kapott új, M3 processzort.

Az Apple PR-referense, Starlayne Meza megerősítette ezeket az értesüléseket. Arra bátorítja azokat, akik eddig egy nagyobb méretű iMac modell érkezésével reménykedtek, hogy gondolják át a Studio Display és Mac Studio, vagy Mac mini párosítást. Egyébként az Apple csak azt zárta ki, hogy megjelenik egy új 27 hüvelykes iMac, tehát attól még egy nagyobb kijelzővel szerelt iMac érkezhet a jövőben.

A múlt hónapban Mark Gurman, a Bloomberg újságírója arról számolt be, hogy az Apple fejleszt egy 32 colos iMac Pro-t, amelyet valamikor jövő év végén, vagy 2025-ben adnának ki. Ming Chi-Kuo, a rangos Apple-elemző azt írta, hogy a 32 hüvelykes modell mini LED képernyővel lesz felszerelve, de szerinte a számítógép érkezésére nem érdemes számítani 2025 előtt.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét