Ennyi volt a Galaxy Note 10 és Note 10+ támogatása

0
965

A Galaxy modellekre szeptemberben érkezik egy frissítés, amely elhozza a már várt dolgokat. Viszont azok a vásárlók, akik a Galaxy Note 10 és Note 10+ készülékekre tették voksukat, már nem számíthatnak további szoftverfrissítésekre. Az említett készülékek 2019-ben mutatkoztak be Android 9 operációs rendszerrel, és azóta folyamatosan frissültek: Android 10, Android 11 és végül a tavaly év elején megkapta az Android 12 rendszert, melyet a Samsung saját OneUI 4.1-es felhasználói felületével láttak el.

A Samsung most már egy hosszabb, négy fő verziós és öt évig tartó biztonsági frissítési ciklust kínál a készülékeire, azonban a Note 10 és Note 10+ már elérték ezt a határt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezek a készülékek használhatatlanná válnak. Bár nem kapnak több szoftverfrissítést, továbbra is lehet őket használni, de adataink védelme érdekében fokozott elővigyázatossággal érdemes szenzitív információkat kezelni rajtuk.

Ugyanakkor azok a felhasználók, akik a 2020-ban megjelent Galaxy Note 10 Lite-ot választották, még egy ideig élvezhetik a biztonsági frissítéseket, mivel 2024-ig negyedéves rendszerfrissítéseket kapnak. Összességében a Samsung elkötelezett amellett, hogy hosszabb távon is támogassa készülékeit, és a szoftverfrissítéseken keresztül biztosítsa a biztonságot.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét