Érdekes Steam Deck kiegészítő a Deckbuttons-tól

0
427

A Valve tavaly piacra dobott kézikonzol-PC hibridjéből bőven sikerült annyit eladni, hogy a független cégeknek is megérje különféle kiegészítőket gyártani hozzá, legyen szó dokkolókról, feltűnő fóliákról vagy akár az egyedi tokozásokról. Habár a kínálat meglehetősen gazdag, olyan őrült ötletet még senkitől sem láthattunk, mint a Deckbuttons újdonságai, a Dead Bugnak hívott egyedi D-pad gombok, amelyekben a névhez hűen döglött bogarak látják el a díszítés szerepét.

Nem kevesebb, mint 40 dollárba kerül a kiegészítő, amely négyrétegű, polírozott gyantából áll, hogy garantáltan szemügyre vehessük az elhunyt rovarok minden apró részletét. A gyártó szerint a termék valójában nem is gaming kiegészítő, hanem egyenesen tisztelgés a természet szépsége előtt.

A Deckbuttons azokra is gondolt, akik a gyantába zárt állatokért aggódnak, mindenkit biztosítva, hogy csak természetes úton elhullott példányokat használnak fel, melyek tetemeit a szabadban, pókhálókból vagy szimplán az ablakpárkányról gyűjtöttek be. A bogaras gombokhoz gyári tok is jár, hogy legyen miben tartani a Steam Deck eredeti D-padjét.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét