Érdekesre sikerült a Super Mario Bros. Wonder

0
1936

Közzé tett egy újabb játékmenet videót a Nintendo az érkezőben lévő Super Mario Bros. Wonder című játékából. Érdemes rászánni az időt, mert van egy enyhe érdekes utánérzete a dolognak, tekintve a képi és hangulati világot. A sztori szerint Bowser megszállta a Virágkirályságot, elfoglalta az uralkodó kastélyát, és bebörtönözte a lakosokat szerte az országban.

Miközben rút tettéért megleckéztetni igyekszünk, hét világot fedezhetünk fel, és mindegyiknek van egy új, szabadon bejárható része. Lehetünk Mario, Peach, Daisy vagy Luigi szerepében, mindegyik karakter ugyanúgy működik. A Super Mario Bros. Wonder támogatja az akár négyjátékos helyi, és az online „álkooperációt”, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok külön-külön is játszhassanak.

Az online „co-opban” egyedül játszol, de interakcióba léphetsz és megoszthatod a tárgyakat másokkal, akik élő játékos-árnyékként valós időben népesítik be a világot. Ami pedig az érdekes jelleget illeti, az leginkább abból adódhat, hogy rendkívül színes világot látunk magunk előtt, amiben a táj átalakulhat, a perspektívák eltolódhatnak, a szintek megdőlhetnek, vagy egyszerűen csak lebegünk a térben. A Super Mario Bros. Wonder Switch-es megjelenését 2023. október 20-ra időzítette a kiadó.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét