Ergonomikus wireless egérrel bővült az MSI tárháza

0
791

A fő klikkelők alá Omron (60M) kapcsolókat szereltek, a görgő gumis bevonatot kapott, a tenyértámasz egy RGB-s, sárkányos logóval van ellátva, továbbá minkét oldalt gyémántmintás gumírozás segíti az emelgetést. A tömege 73 gramm, ami bár nem nevezhető nehéznek, de manapság már ez annyira nem számít.

Eme 2,4 GHz-es rádiófrekvenciás kapcsolatot, illetve 1000 Hz-es polling rate-et használó modell beépített akkumulátora mintegy 110 órás üzemidőt ígér, és a mellékelt dokkolóval 10 perc alatt akár 7 órára elegendő energiát is tudunk bele tölteni. Az alján egy kétállású power reteszkapcsoló és egy cpi-váltó található, valamint az eszköz orrában egy kis rekeszt alakítottak ki a dongle számára.

A termékhez jár egy “FriXionFree” nevezetű, 2 méteres Type-C—Type-A kábel, amivel a madzagos üzemmódot használhatjuk. A szoftver szerepét a gyártó centralizált platformjaként funkcionáló MSI Center tölti be. Az árcédulán 70 eurós összeg szerepel, amiért már azért másfajta, jobb eszközt is kap az ember. Ebből kifolyólag lehet, hogy jobban járunk, ha megvárunk egy komolyabb akciózást.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét