Érkezik a GeForce Now iOS-re is

0
119

Az Nvidia bejelentette a „GeForce Now”-ot, amely már webes alkalmazásként elérhető iPhone-on és iPad-en. Egyenlőre béta verzió érhető el, jelenleg is zajlik az alkalmazás tesztelése, amely korábban már megjelent Android és Windows rendszerekre.

A GeForce Now egy olyan felhőalapú játékszolgáltatás, amely a saját játékkönyvtáraiddal összehangolva működik. Csatlakozhatsz a Steam, az Epic és a Ubisoft Connect fiókodhoz, és olyan játékokat játszhatsz ezen a külső platformon, amelyeket már megvásároltál.

A játékkiadóknak engedélyezniük kell a megjelenést a GeForce Now szolgáltatásban, ami azt jelenti, hogy nem feltétlen találod majd meg a teljes Steam könyvtáradat a szolgáltatásban. Ennek ellenére a lista már elég hosszú.

Hirdetés

Jelenleg havonta 5 dollárba kerül a Founders kiadás, amely lehetővé teszi a játékot, amikor csak akarja, és ameddig csak akarja. Ez egy bevezető ár, ami azt jelenti, hogy az Nvidia a jövőben emelheti.

Ingyenesen is kipróbálható a szolgáltatás, ekkor az idő gyórás játékmenetekre korlátozódik, valamint várólista van. Például 11 ​​percet kell várnia, hogy az ingyenes próbaidő alatt indítson el egy játékot. Tehát a rendszer még korántsem hibátlan, de folyamatosan dolgoznak rajta.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét