Erről árulkodik az új iOS béta verziója

0
14

Van egy pletyka, miszerint az iPhone 15 Pro és 15 Pro Max elhagyja a szokásos kétállású némító kapcsolót, helyette pedig egy fix állású akciógomb kerül a hangerőgombok mellé a Pro iPhone-ok bal oldalára. Látni lehetett erről korábban rendereket, illetve innen-onnan összeszedett információkat is. A legmegbízhatóbb mégis a friss forrás, mely az iOS 17 fejlesztői béta 4 kódja, mely egy bizonyos Action button (akciógomb) funkcióit sorolja fel. Csupán egy-egy szó van, így pontosan nem tudni, miként valósulnának meg ezek a beállítható parancsok.

A legfrissebb szoftver alapján kilenc beállítható opció közül választhat majd a felhasználó, ezek a következők: kisegítő lehetőségek, parancsok, csendes mód, kamera, zseblámpa, fókusz, nagyító, fordítás és hangjegyzetek.

Az iPhone 15-öt, 15 Plus-t, 15 Pro-t és 15 Pro Maxot az Apple várhatóan szeptemberben mutatja be, ahogy az megszokott. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a 15 és 15 Plus a szokásos némító kapcsolóval érkezik, a 15 Pro és 15 Pro Max viszont fizikai mozgást nem végző, a rezgést egy haptikus motorral imitáló gombot kap, mely akciógombként több beállítható funkciót is képes lesz ellátni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét