Esik a Cyberpunk 2077 népszerűsége

0
214

Nagyszerűen debütált a Cyberpunk 2077 december elején, több mint 1 millió egyidejűleg játszó felhasználót sikerült bevonzania, de a játékosszám mára több mint negyedére esett vissza. Ez történt a The Witcher 3: Wild Hunt-tal is, de csak három hónappal az indulás után. Sajnos a Cyberpunk 2077 kevesebb, mint egy hónap alatt indult el ezen az úton. A megjelenés talán az elmúlt évtized legnépszerűbb játékeseménye volt, de a játéknak most új tartalomra lenne szüksége, hogy fenn tudja tartani a játékosok érdeklődését.

A GitHyp által feltárt adatok szerint több mint egymillió játékos élvezte egyidejűleg a Cyberpunk 2077-et december 14-e előtt. Sajnos számuk ezen időpont után intenzíven csökkent, és két héttel később alig 250 000 aktív játékos maradt.

A fent említett csökkenés általában a legtöbb single-player játéknál előfordul, de ha visszatekintünk a CD-Projekt Red másik népszerű játékára a The Witcher 3: Wild Huntra, akkor a Cyberpunk 2077 adatai elég aggasztóak lehetnek. 2015 májusában a számok egészen mások voltak, Geralt kalandjaiban kevesebb, mint 100 000 játékos vett részt, de 3 hónap kellett azonban ahhoz, hogy ugyanazt a 79% -os esést szenvedje el.

Hirdetés

A kiadónak muszáj kiküszöbölnie a hibákat, és új tartalmat kell hozzáadnia a játékhoz, hogy a számok növekedésnek induljanak. Sajnos valószínűleg legalább néhány hónapot kell még várnunk erre. Ha egyike vagy azoknak, akik elmentek, vagy azok egyike, akik még mindig Night City körül tombolnak , bátran oszd meg velünk gondolatait a megjegyzések részben.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét