Ezen játékok járnak az egyes NVIDIA modellekhez

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Az NVIDIA-tól megszokott módon most is kapunk pár “AAA” címet, amiknek a leendő videokártya tulajdonosok örülhetnek. Természetesen a legolcsóbb termékekhez ezúttal sem jár játék: kizárólag a felsőkategóriás GTX termékcsalád vásárlásakor juthatunk ezekhez hozzá: asztali modellek esetén 970, 980 és 980 Ti; laptopok esetén pedig 970M vagy ennél magasabb teljesítményű kártya vásárlása a kikötés.

Ezen játékok járnak az egyes NVIDIA modellekhez

A “Bullets or Blades” promóció neve frappánsan utal a két játékra is: Assassin’s Creed Syndicate és Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Mindkét játék megjelenése csak év végére várható, így az akció is főleg a karácsonyi időszakra van pozícionálva. Az új Assassin’s Creed november 19.-én, a Rainbow Six Siege pedig december elsején kerül a boltokba.

Valószínűleg nem véletlenül egyébként a játékok kiválasztása sem, hiszen a Unity az NVIDIA által kifejlesztett HBAO+ technológiát használja, ami a kritikusok nagy kedvence volt. A Tom Clancy széria ugyancsak a kaliforniai vállalat fejlesztéseit használta a múltban.

Forrás: hexus.net

Marci

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?