Facebook ajándékkosár – minden alkalomra a megfelelő ajándék

0
8

Inkább, mint, hogy csalódj, de közben el kell játszani azt, hogy mennyire tetszik az, amit kaptál!

Ismerősöd a fent látható ajándékot választotta ki, ennek örülne, ha valaki meglepné vele, és azért küldte el ismerőseinek, mint ahogy Neked is, hogy láthassák kívánságát. Így megkönnyíti barátai, családtagjai dolgát, mert az alkalmazásnak köszönhetően ötletet ad, nem kell hosszasan töprengeni azon, mit adhatnánk neki szülinapjára, esetleg karácsonyra és attól sem kell félnünk, hogy amit adunk, az nem nyeri el tetszését. Ha esetleg nagyobb értékű ajándékról van szó, az alkalmazás segítségével az is megoldható, hiszen mivel több ismerős is látja, hogy az adott személy minek örülne, így egyszerűen meg tudjátok egymás között beszélni, hogy közösen ajándékozzátok meg az illetőt.

De ami különösen hasznos az alkalmazásban, az az, hogy az alkalmazás megnyitásakor vagy az ismerősöd adatlapján kiválaszthatod, hogy általa megjelölt ajándékok közül melyiket vennéd meg neki Te, és le tudod foglalni, így nincs vita abból, hogy ki adja azt a konkrét ajándékot, és az ünnepelt sem fog fancsali mosolyt vágni amiatt, hogy a harmadik csomagolás is sapkát vagy nyakkendőt rejt.

Tehát egyszerűen elkerülhetőek az ajándékozáshoz fűződő kellemetlen helyzetek!

Ha úgy gondolod, Neked is hasznos lenne az alkalmazás, kattints az alábbi linkre és engedélyezd!

http://apps.facebook.com/ajandekkosar

Engedélyezés után indulhat a játék! A belépő oldalon láthatod, hogy melyik ismerősöd mit szeretne megkapni. Ugyanitt az „új ajándék” gombra kattintva adhatod meg, hogy Te mit szeretnél! Keress az interneten egy olyan terméket, melynek nagyon örülnél, másold ki a weblap címét, ahol találtad, majd illeszd be a következő oldalon található URL dobozba, miután ráklikkeltél az „új ajándék” gombra, majd ha ez megvolt, kattints a Tovább gombra! Ezután láthatod a kiválasztott ajándék pontos megnevezését, márkáját, típusát, a mit a program automatikusan már beírt. Ha mégsem, vagy ha kevesebb/több adatot szeretnél a termékről, tetszés szerint módosíthatod. Következő lépésként tölts fel egy képet az ajándékról a tallózás gombra kattintva vagy szúrd be a hivatkozás címét, ha internetes oldalon találtad! Ezt úgy teheted meg, hogy a weblapon lévő képre jobb egérklikkel kattintva kiválasztod a sorból a „Kép címének másolása”-t, rákattintasz, majd az ajándékkosár oldalán a dobozba kattintva jobb egérgombbal a „Beillesztés”-re nyomsz, vagy a CTRL+V billentyűparancsot. Ezután megjeleníti a képet, ismét kattints a „tovább” gombra. Ha ez is kész, akkor add meg, milyen alkalomra szeretnéd megkapni az ajándékot: jelöld meg a választási lehetőségek közül az eseményt! Ha egyik dátum sem felel meg, válaszd az egyéb gombot és add meg az általad választott időpontot! Végül pedig kattints a „kész” gombra és vágyadat máris láthatják ismerőseid az üzenőfalon!

A későbbiekben megadhatsz további ajándékokat az előző lépések megismétlésével, vagy ha meggondolod magad az ajándékokat illetően, törölheted azokat.

Kész lapon:

A kész gombra kattintva máris láthatják ismerőseid az üzenőfalon, hogy mire vágysz. Lenyomása után visszakerülsz a főoldalra, ahol új ajándékokat választhatsz ki. A megosztás gombra kattintva pedig külön meghívót küldhetsz az eseményre az általad kiválasztott személyeknek, így őket közvetlenül tudathatod az alkalomról, és arról, hogy mit szeretnél kapni.

Megosztás lapon:

Hívd meg ismerőseidet is a játékra, hogy viszonzásul ők is megoszthassák Veled, hogy ők minek örülnének!

További információk a facebook.com/laptopszalon oldalon.

(X)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét