Folyamatosan dolgoznak az illesztőprogramon az AMD-nél, hibamentessé tennék az RX 7900 XTX-et

0
391

A Moore’s Law Is Deadhez közel álló forrásokból származó jelentések arra utalnak, hogy az AMD illesztőprogramokért felelős csapatát mostanában igencsak leköti az RX 7900 XTX modell. A friss videókártyával ugyanis van egy-két probléma, főleg áramfelvétellel.

Megjelentek az első független vélemények az AMD Radeon RX 7900 XTX zászlóshajó GPU-ról, és úgy tűnik, konszenzus alakult ki abban, hogy a vállalat kicsit túlhype-olta a terméket. Na nem kell aggódni, így is remek vétel, de a beharangozottól kicsit kevésbé zseniális. Hozza az RTX 4080 teljesítményét és annál még 200 dollárral (tehát nagyjából 75.000 forinttal) olcsóbb is.

Azonban néhány áramfelvételi hiba miatt az általános élményt egyelőre lerontja. Az AMD azonban ráállt a dologra és már fejlesztik a megoldást, ráadásul a vártnál hamarabb érkezhet a megoldás. A Moore’s Law Is Deadhez közel álló források azt állítják, hogy az ünnepek alatt is dolgozni fognak az AMD alkalmazottai – csak azért, hogy a hiba minél hamarabb ki legyen javítva.

Sőt, olyan hírek is napvilágot láttak, amik szerint az RX 7900 XTX még 10% körüli teljesítménynövekedést és kaphat.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét