Fontos frissítést kaptak a Samsung Galaxy S10 modellek

A Samsung kiadott egy új frissítést a Samsung Galaxy S10 modellekhez (S10 és S10+), mely jelentősen javítja a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó teljesítményét. A frissítés tegnap jött ki, mégpedig fontosnak jelölve, így egyből felugrik a képernyőnkön. A szokásos Software update csatorna helyett ez a Galaxy Store app-on keresztül jön és viszonylag kicsi, 6.9 MB a mérete. A frissítés egyből települ anélkül, hogy újra kéne indítanunk az eszközt.

A frissítésről nem tudtunk meg túl sokat a leírás alapján, de a popup alapján kiderül, hogy specifikusan az ujjlenyomat-olvasót értinti. Valamint úgy tűnik, hogy csak a Galaxy S10 és S10+ modellekre vonatkozik, a Galaxy S10e-re nem. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen csak az S10 és S10+ kaptak “ultrasonic” ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe építve, az S10e oldalán egy sima kapacitív egység van.

Fontos frissítést kaptak a Samsung Galaxy S10 modellek

A frissítés érzékelhetően javította a szenzort. Míg előtte lassú és megbízhatatlan volt, úgy utána lényegében azonnal feloldja a készüléket és jól működik több feloldás után is. Persze még minding nem olyan gyors, mint a kapacitív szenzor a Galaxy S10e-n, de lényegesen javult. Remélhetőleg a frissítés tartalmazott biztonsági javítást is. Hiszen már láthattuk, hogy az érzékelő könnyen átverhető egy 3D nyomtatóval készített ujjlenyomattal is.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?