Forgó kamerával mutatkozott be az új Samsung Galaxy A80

0
38

Az új Samsung Galaxy A80 a tökéletes megtestesülése az “Era of Live” filozófiának, melyet az újragondolt A-széria követ. A készülék mozgó kamerát kapott, mely szelfi módban automatikusan kiemelkedik és megfordul. Ez zseniális megoldás, hiszen az előlapi kamerák általában jelentősen gyengébb teljesítményt szoktak nyújtani, mint a hátlapi társaik.

A Galaxy A80 a széria legnagyobb felbontású modulját kapta meg, mégpedig 48 MP-eset, f/2.0-s rekesszel. Mellé egy 8 MP-es ultra-wide modul tartozik, amivel akár 123 fokban is tudunk videót rögzíteni. A harmadik modul pedig egy 3D ToF szenzor.

Forgó kamerával mutatkozott be az új Samsung Galaxy A80

Mivel a kamerák alapvetően a hátlapon helyezkednek és az előlapi használatkor kiemelkednek, így értelemszerűen nincs szükség notch-ra sem. A készülék 6.7 inches Super AMOLED kijelzőt kapott, 1080 x 2400 pixeles felbontással és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval.

Az új Samsung Galaxy A80 3700 mAh-s akkumulátort kapott, mely támogatja a 25W-os gyorstöltést. A készüléket 8 GB memóriával és 128 GB-os belső tárhellyel szerelték fel. Bővíthetőségre nincs lehetőség. Operációs rendszer: Android 9 Pie-alapú One UI. Az A80 május 29.-től érhető el, három színben, 730 dolláros árcédulával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét