Frissítést kapott az iTunes

0
757

Ha netán akadna valaki, aki használja az iTunes alkalmazást Windows operációs rendszeren, biztosan örömmel fogadja, hogy a program megfrissült. Habár a 12.13.1-es változat sok újdonságot nem hoz magával, számos biztonsági javítással érkezett, és ez dicsérendő.

Az Apple kiadási megjegyzései szerint nincsenek említésre méltó új funkciók a frissítésben, de az iTunes új verzióját a biztonsági fejlesztések miatt érdemes minél hamarabb telepíteni. A Windows operációs rendszerre fejlesztett iTunes általában néhány havonta szokott frissülni, és ez a visszafogott plusz frissítés éppen az októberi új kiadást követi. Abban hangoskönyvek és podcastok hallgatásának lehetőségét adták hozzá a meglévő funkciók sorához.

Érdekes módon az iTunes-t már több éve kivonták a forgalomból Mac operációs rendszeren, helyét a Finder és a TV alkalmazás vette át, de az almás vállalat továbbra is támogatja a Windows rendszerre fejlesztett verziót. Az iTunes for Windows a Microsoft Store-ból, vagy az Apple hivatalos oldaláról tölthető le, már ha valakit egyáltalán érdekel a dolog.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét